journeyofalifetime.reismee.nl

Pushkar, Udaipur, Jaipur, Agra en Varanasi

Lieve familie en vrienden,

Sinds ons laatste verhaal hebben we een hoop beleefd, gezien en geroken. India is erg intens en komt op je af. Letterlijk en figuurlijk, de verkopers, bedelaars en straatartiesten hangen aan je armen in de hoop een paar rupees te krijgen.

Zoals gepland zijn we na Delhi achtereenvolgens naar Pushkar, Udaipur, Jaipur, Agra en Varanasi gereisd. De reis verliep soms enigzins in een hoog tempo maar dat kan ook te maken hebben met de vele indrukken die we hebben gehad. We zijn erg blij met onze ervaringen tot nu toe en we gaan het land steeds meer waarderen.

Momenten die er bovenuit sprongen waren ons bezoek aan het heilige meer in Pushkar, de adembenemende Taj Mahal en de fascinerende Ganges, hier in Varanasi. Alle drie plaatsen waar je kan gaan zitten om urenlang alleen maar te kijken.

Verder is ons bezoek aan het opvangcentrum voor straatdieren, Animal Aid Unlimited in Udaipur, zeker niet te vergeten. Opgelucht om te zien dat er zorg en aandacht is voor deze dieren. Zeker in een land waar je op straat letterlijk struikelt over de koeien, ezels, honden en katten, allemaal lijden ze wel ergens aan. Vooral Lot werd geraakt door de inzet van de medewerkers en haar pure liefde voor de dieren. Volgend jaar zomer lijkt haar terugkeer naar het project onvermijdelijk!

Tot slot vertrekken we morgen per bus richting Nepal en laten we India voorlopig achter ons. Op de planning staat een mooie trektocht door de Himalaya en een bezoek aan het Chitwan National Park.

We plaatsen zo snel mogelijk weer een nieuw verhaal!

Maurits, Liselotte en Matthijs

Lieve alledrie, Alweer geweldige momenten die wij met jullie mogen beleven. Nou Lot je kan ook dichterbij heel goed als vrijwilligster je verdienstelijk maken bij het asiel! Het is wel een erg lieve foto van jou! Goede reis verder en tot de volgende keer. Lieve groeten Oma Dory

Max en Mirjam

Hoi drie musketiers!

Vanuit de grauwe NS trein lezen we jullie verhalen met jaloezie. Mooie foto's ook! En Matthijs, denk eraan dat er meer moet worden gezopen..;)!

Geniet ervan en veel plezier!

petra

Hey lot, Mathijs en Maurits,wat een ervaring helemaal top. Ik zie dat je ook in de buurt van bangladesh bent. Kijk even of de kraan van Baf al staat Ha ha. Hij moet binenkort weer daar na toe, maar dan zijn jullie alweer vertokken. heel veel plezier nog dikke kus peet

Opa en Oma Stevens

Groeten uit Breda. Alles gaat goed en we wensen jullie een hele fijne tijd. Geniet er van !

Maurice

Mooie verhalen en foto's, veel plezier nog met deze buitengewone ervaring! Raoul heeft jouw kamer groen geverfd Matthijs, dus bij deze en je op de hoogte gesteld ;) Groeten van de sint Jacob!

Norbert

Als goed met reizigers, ben erg benieuwd naar de avonturen in Nepal.

Hamba