Welkom in Delhi
Lieve vrienden en familie,
Delhi wat een stad! Het is heel moeilijk op Delhi te beschrijven in woorden. Het is een enorme stad met hectisch verkeer. Heel arm in de ene straat tot prachtige tempels in de andere. We hebben vandaag heel veel mooie tempels, parken en graf tombes gezien. Morgenochtend vertrekken we naar Pushkar dit is een 8 uur durende auto rit als het verkeer mee zit. Pushkar wordt beschouwd als een heilige stad en is een belangrijk pelgrimsoord. Ook bezoeken we daar het heilige pushkar meer. Waarna we de volgende dag weer verder gaan met de auto naar Udaipur.Deze stad staat vooral bekend als een romantische stad, het Venetië van India, waar we valentijnsdag vieren op aanrader van deinwonershier. Met daarna de steden Jaipur en Agra.Later volgt wel weer een nieuwe update. Het is enorm gezellig en we lachen ontzettend veel. We hebben alledrie geen cultuurshock gehad dus dat viel ons heel erg mee. We genieten er enorm veel van en we houden jullie op de hoogte.
We konden niet heel veel foto's uploaden vanwege het redelijk trage internet maar toch alvast een paar eerste foto's.
Liefs,
Maurits, Matthijs en Liselotte
Zaterdag had ik nog telefonisch contact met de familie in Amsterdam.
Ze waren een beetje zenuwachtig want ze hadden nog niets van jullie gehoord. De zenuwachtigheid zal nu wel over zijn.
Jullie eerste indrukken van India zijn overweldigend begrijpen we uit jullie bericht en je geeft goed aan welke route jullie de komende dagen gaan volgen.
Blijf voorzichtig en geniet!!!!
"kleine opa"
Fijn om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben en dat alles goed gaat! Ik leef ontzettend mee, India is fantastisch! Hebben jullie al lekkere parata's en curry's geproefd :)? En weet je al of je Holi kunt meemaken? Wij hebben het ook goed naar ons zin in Oostenrijk! Goede sneeuw, leuk appartement en zon :)
Geniet ervan, goede reis en heel veel liefs!
He reizigers! Goed om van jullie te horen! Zijn jullie nu al zo bereisd dat je geen cultuurschok had? Groeten, en geniet er van
Dag luitjes,
Wat geweldig allemaal.
Super mooie foto's.
Had eigenlijk gewoon ook een ticket voor mezelf moeten boeken.
Geniet ervan
Doei
Isolde
Geniet lekker van jullie rondreis en we zullen jullie blog met veel plezier lezen,
liefs John en Nicole den Bekker
Hoi alledrie. leuk om jullie zo te kunnen volgen.Tot de volgende keer. Hoe is het weer eigenlijk ? Groetjes Oma Dory
Waar blijven die foto's?
Oeps verkeerd gekeken. Ziet er super leuk uit. Veel plezier nog!